|
|
|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt

Sådan bygger vi en e-handelsløsning


1
Vi fastlægger dine kommercielle målsætninger
Sammen med dig definerer vi din virksomheds kommercielle målsætninger, ved at analysere markedsdata, viden om dine kunder, produkter, adfærdsstatistik, mv.
2
Vi beskriver dine kunder
For at forstå dine kunders adfærdsmæssige mønstre, udarbejder vi kundearketyper. De hjælper os med at holde et kundefokus hele vejen igennem udviklingsprocessen.
3
Vi sætter os ind i din teknologi
Inden vi starter med at udarbejde en prototype af din nye e-handelsløsning, sætter vi os grundigt ind i din virksomheds tekniske platform (database, applikationslag og brugergrænseflade), sådan at vi kender de tekniske muligheder og begrænsninger inden vi går i gang.
4
Vi bygger en ny e-handelsløsning
Vores proces sikrer at fokus altid er på kunden:
 1. Udarbejdelse af prototype
  Vi udarbejder en komplet prototype, der side for side viser alle skærmbilleder, flows, interaktioner, mv.

  Når vi udarbejder prototypen, overvejer vi alle tænkelige brugervenlighedsmæssige problemer.

  Prototypen understøttes af funktion- og flowbeskrivelser samt fejlbeskeder.

 2. Brugertest
  Inden hjemmesiden designes (vi inddrager ofte design som en del af testen) og programmeres, brugertester og tilretter vi eventuelle fejl i prototypen.

 3. Teknisk afklaring af prototypen
  Når prototypen er færdig foretager vi en endelig teknisk afklaring af prototypen, hvor din virksomheds interne eller eksterne tekniske ansvarlige godkender den.

 4. Vi designer e-handelsløsningen
  Baseret på prototypen, designer vi alle sideskabeloner og unikke sider, der skal anvendes i udviklingen af brugergrænsefladen.

  Vi arbejder ud fra en designproces der sikrer, at brugervenlighed og design går op i en højere enhed.

 5. Vi briefer det tekniske team
  Herefter overleverer vi prototypen, designet og dokumentationen (funktion- og flowbeskrivelser, samt fejlbeskeder) til dem der skal udvikle e-handelsløsningen.

 6. Kvalitetssikring
  Under og efter at din nye e-handelsløsning er programmeret, sikrer vi at programmeringen sker i fuld overensstemmelse med protypen, designet og dokumentationen.

5
Vi måler resultaterne
Når den nye løsning er lanceret og der er nok statistik nok til at foretage en før og efter måling, måler vi de forretningsmæssige resultater og sammenligner dem med de kommercielle målsætninger vi har defineret sammen med dig.

Kom godt i gang

Læs mere om vores ydelser, eller kontakt os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig mere at omsætte mere på Nettet.

Vi er i øvrigt stolte af, at alle vores kunder er referencer.Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel