|
|
|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt

Brugertest

Test din hjemmeside baseret på virkelighedstro scenarier

Hvis du aldrig har oplevet dine kunder benytte din hjemmeside, vil du blive overrasket over hvor lidt der skal til, før at du mister en kunde. I dag er kravene til brugervenlighed høje og kunderne forventer at en e-handelsløsning er nem og enkel at anvende. Er den ikke det, forlader de hjemmesiden.

Ved at brugerteste din virksomheds hjemmeside som en del af udviklingsforløbet, undgår du brugervenlighedsfejl og sikrer samtidigt at hjemmesiden er kundecentreret.

Vi har aldrig afholdt en brugertest, hvor vi ikke har fundet fejl der har haft betydning for omsætningen.

En brugertest er effektiv og kan afholdes på kort tid

En brugertest er et effektivt værktøj. Analyser viser, at man ved at teste en hjemmeside med blot 5 brugere, kan identificere op til 85 % af alle fejl.

Og, så kan brugertesten afholdes på blot et par dage.

Metoden

Vores eksperter foretager brugertesten på baggrund af "tænke højt metoden".

Brugerne får til opgave at løse en række realitetstro opgaver, hvor de tænker højt, sådan at vi får en indsigt i deres tanker, overvejelser og de problemer de støder på undervejs i testen.

Vi observerer deres adfærd (listening labs) og kunderne kan ikke få hjælp til at løse opgaverne, ligesom hvis de sad ved deres egen computer i hjemmet eller på arbejdet.

Vi definerer opgaverne med udgangspunkt i din virksomheds kundearketyper og i et tæt samarbejde med dig.

Anbefalinger  

Under og efter testen identificerer vi de problemer kunderne har og kategoriserer dem i kritiske fejl der skal løses med det samme og efterfølgende. 

Herudover kommer vi med løsningsforslag til de identificerede fejl.

Pris 

Vores pris afhænger af, hvor mange og hvilke type brugere vi skal rekruttere til testen, samt om det er en hjemmeside eller en prototype du ønsker at teste.

Kontakt os for at høre mere om brugertests.Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel