|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt
Coop
Før:
Efter:
Resultater:
  • 50% højere konverteringsrate
  • Højere kundetilfredshed

Proces


1
Kommercielle målsætninger
Sammen med Direktør Brian Andersen fastlagde vi de kommercielle resultater vi ønskede at opnå. 
2
Teknisk og forretningsmæssig indsigt
Inden vi gik i gang med projektet, fik vi en dybdegående teknisk indsigt i Coops tekniske platform (database, applikationslag og brugergrænseflade). Vi fik ligeledes en tilbundsgående briefing om Coops kunder, produkter samt strategi. 
3
Udarbejdelse af prototype
Baseret på de ønskede kommercielle målsætninger samt den tekniske afklaring, udarbejdede vi en prototype på ca. 325 sider, som indeholder alle funktioner og sider.
4
Brugertest
Herefter brugertestede vi alle relevante købsscenarier rent funktionelt og kommercielt og testede forskellige typer af design (emotionel test).
5
Kvalitetssikring
Inden Coop lancerede den nye hjemmeside, foretog vi en kvalitetssikring af løsningen for at sikre at ingen detaljer var blevet overset.
6
Dokumentation
For at gøre den tekniske implementering af prototypen og designet så nem som muligt, udarbejdede vi en komplet funktionsbeskrivelse, samt fejlbeskeder af alle fejlsituationer. 


Tidsramme

 Projektet blev løst på 3,5 måneder. 
Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sælge mere online.

Udtalelser

Det primære formål med at bygge en ny webshop var at implementere Coops nye online strategi, samt at øge hjemmesidens konverteringsrate. 

For at opnå disse forretningsmæssige mål, valgte vi at indgå et samarbejde med CustomerSense og Benjamin Gundgaard som har en stor erfaring inden for e-handel. 

Resultat oversteg vores forretningsmæssige mål og opgaven blev løst effektivt samt iht. den aftalte tidsplan. Benjamin mestrer at spænde helt fra den overordnede rådgivning til også at sikre alle detaljer er optimeret og gennemtænkt.

Derfor kan jeg uden tvivl anbefale Benjamin Gundgaard til enhver e-handelsvirksomhed. 

Brian Andersen
Direktør, Coop A/S


Flere cases:

Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel