|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt
GE Money Bank
Før:
Efter:
Resultater:
  • 30% højere konverteringsrate
  • Større kundetilfredshed

Proces


1
Klarlægning af kommercielle målsætninger
Sammen med ledelsen og E-Commerce Leader Lars Petersen, fastlagde vi de kommercielle resultater vi ønskede at opnå. 
2
Teknisk indsigt
Inden vi gik i gang med projektet, fik vi en dybdegående teknisk indsigt i GE Money Banks tekniske platform (database, applikationslag og brugergrænsefladen). 
3
Udarbejdelse af prototype
Baseret på de ønskede kommercielle målsætninger samt den tekniske afklaring, udarbejdede vi en prototype på ca. 200 sider, som indeholder alle funktioner og sider. 
4
Brugertest
Herefter brugertestede vi alle relevante lånescenarier rent funktionelt og kommercielt og testede forskellige typer af design (emotionel test).
5
Dokumentation
For at gøre den tekniske implementering af prototypen og designet så nem som muligt, udarbejdede vi en komplet funktionsbeskrivelse, samt fejlbeskeder af alle fejlsituationer. 
6
Kvalitetssikring
Inden GE Money Bank lancerede den nye hjemmeside, foretog vi en kvalitetssikring af løsningen for at sikre at ingen detaljer var blevet overset.


Tidsramme

 Projektet blev løst på ca. 3 mdr. 
Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sælge mere online.

Udtalelser

Benjamin Gundgaard er den eneste i Danmark, som forstår at kombinere det kommercielle mål i et projekt med høj brugervenlighed og flot design. Samtidigt er han god til at håndtere det politiske og bureaukratiske spil der tit udspiller sig i en større virksomhed. 


Han har især været dygtig til at synliggøre udfordringer overfor ledelsen, og til at få medhold i, hvad der tidligere havde været større komplekse beslutninger. Og han har heller ikke været bange for at udfordre gamle tunge forretningsprocesser med succes. Vi fik godkendt projektet hos ledelsen med en høj, men meget realistisk ROI, og slutresultatet viste sig at overgå alle forventninger.


Lars Petersen
E-commerce Leader, GE Money Bank


Flere cases:

Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel